De CKV Experience
 

De CKV experience is een project dat speciaal is ontwikkend voor leerlingen in het middelbaar onderwijs en dat tevens volledig te financieren is met de cultuurkaart tegoeden die de overheid beschikbaar heeft gesteld voor deze culturele activiteiten.

In dit programma combineren wij dans, muziek, kunst en film waarmee we tot 1 eindresultaat in de vorm van een videoclip! De rap muziek is de achtergrond muziek, de graffitiontwerpen zijn het decor en de dans is de performance in de videoclip.

 

 De CKV Experience bestaat uit 4 onderderlen:

De rap workshop
Tijdens de rap workshop gaan de leerlingen hun eigen rap maken en deze ook nog eens opnemen. Aan het einde van de workshop hebben ze dus hun eigen raplied op cd. De rap wordt de basis van de videoclip.

De graffiti workshop
Tijdens de graffiti workshop gaan de leerlingen hun eigen graffiti ontwerp creëren. Het graffiti ontwerp wordt het decor van de videoclip.

De streetdance workshop
Tijdens de streetdance workshop krijgen de leerlingen op een leuke manier een "coole" choreografie aangeleerd. Tijdens het opnemen van de videoclip gaan de leerlingen de streetdance choreografie uitvoeren voor de camera.

De videoshoot
De graffiti ontwerpen zullen hier als achtergrond gebruikt worden. De rap wordt de muziek op de achtergrond. Het rappen zelf wordt ook nog gefilmd (dus als het ware het playbacken voor de camera).

 
Met al deze beelden worden er bij ons een “vette” videoclip in elkaar gezet waarin alle onderdelen terug komen!

 

Klik op één van de onderstaande videofilmpjes om deze te bekijken:

ckv experience ckv experience ckv experience - rap workshop ckv experience - graffiti workshop ckv experience - dans workshop

Enkele referenties(Alle Referenties)

E-vent Entertainment RSS
Wat zeggen onze klanten

Elaine Brender a Brandis (graffiti kinderfeestje)

Of de activiteit is geslaagd? O ja zeker de kinderen waren Super super enthousiast echt te VET COOL zoals zijzelf het partijtje van Jill vonden en rondvertelden. Ze konden niet wachten om het werkstuk te kunnen laten zien aan hun ouders, broers en zus. De meeste werkstukken hebben dan ook al prominente plaats aan de muur in de slaapkamer/huiskamer gekregen. De platen heb ik dinsdag zonder probleem afgehaald en bij de kinderen thuis bezorgd. De ouders vroegen gelijk waar en hoe etc. het kan dus zijn dat er flink op jullie web wordt gekeken en wellicht boekingen worden gedaan. Nogmaals dank mede namens de kids voor een geweldige vette middag. Hartelijk groet,Jill, Berry en Elaine