De CKV Takeover

De CKV Takeover is een project dat speciaal is ontwikkend voor leerlingen in het middelbaar onderwijs en dat tevens volledig te financieren is met de cultuurkaart tegoeden die de overheid beschikbaar heeft gesteld voor deze culturele activiteiten.

 

Tijdens dit project wordt de school als het ware overgenomen en omgetoverd tot een wereld waar alles om muziek en dans draait!

 

De CKV Takeover maakt het mogelijk om met een grote hoeveelheid leerlingen tegelijk, op een erg leuke en interactieve manier, bezig te zijn met muziek en dans. Wij zullen met ons creatieve docententeam een geheel programma verzorgen waarbij alle leerlingen continu enorm geënthousiasmeerd zullen worden.

 

De CKV Takeover bestaat uit 3 onderdelen:

1
Het project begint met een gezamenlijk gedeelte waarbij alle groepen tegelijk een motiverende warming-up zullen gaan ervaren. Er zal een vaste host/presentator zijn die op een leuke, directe en interactieve manier de leerlingen zal "ophypen" en die tevens het gehele dagprogramma duidelijk maakt voor de leerlingen.

2
Na het gezamenlijke gedeelte zullen alle leerlingen in vaste groepen naar verschillende lokalen gaan. In de vorm van een roulatiesysteem zullen er 3 workshoprondes van 50 minuten per ronde plaats gaan vinden waarin er telkens naar een spetterende presentatie toegewerkt zal worden waarbij elke leerling een belangrijke rol speelt. De 3 workshops die ze zullen gaan volgen zijn breakdance, rap en streetdance. Elke leerling gaat dus ook mee doen aan elke workshop waardoor er dus niet van tevoren gekozen of ingeschreven hoeft te worden.

3
Na de workshops komen alle leerlingen weer bij elkaar om de in de workshop geleerde "raps en moves" aan elkaar te demonstreren tijdens de eindpresentaties. De host zal alles op een leuke manier aan elkaar praten en de workshopdocenten zullen ter afsluiting zelf ook nog een "coole" demonstratie geven!

               

CKV ervaring!

Bij het ontwikkelen van de CKV Takeover hebben wij onze jarenlange ervaring in het verzorgen van workshops op middelbare scholen toegepast om een project samenstellen dat zowel voor de leerlingen als voor de docenten erg fijn en praktisch werkt!

 

Een aantal voordelen van de CKV Takeover:

- alles vindt op 1 dag plaats waardoor het erg makkelijk te plannen is binnen het drukke jaarprogramma van de school

- de school heeft contact met 1 leverancier die verantwoordelijk is voor de gehele dag

- er is een vaste coördinator en tevens aanspreekpunt aanwezig deze dag die alles in goede banen zal lijden

- het gehele project is te financieren met de cultuurkaart waardoor de school zelf helemaal geen kosten heeft

 

CKV Takeover tarieven:

Wij werken met vaste en realistische tarieven die geheel afgestemd zijn op het aantal deelnemende leerlingen en de beschikbare cultuurkaart tegoeden die de overheid beschikbaar heeft gesteld voor deze activiteiten.

Al onze tarieven zijn inclusief reiskosten en materiaalkosten.

 

De CKV Takeover bedraagt een vaste lage prijs van 15 euro per leerling en is al uitvoerbaar vanaf 50 leerlingen! Deze prijs is inclusief reiskosten, materiaalkosten en inclusief de geluidsapparatuur voor alle workshops en voor tijdens de presentaties. Onverwachte extra kosten zullen dus nooit aan de orde zijn!

Enkele referenties(Alle Referenties)

E-vent Entertainment RSS
Wat zeggen onze klanten

Quirijn Monchen (Shell)

Met veel genoegen kijk ik terug op het graffiti event. Met een respectvolle Boks! Quirijn