De rap workshop

Rap is een van de elementen van de Hiphopcultuur. Door middel van rap kan je op een creatieve manier een boodschap overbrengen, je gevoel uiten, jezelf en andere aan het denken zetten, een discussie starten, genuanceerd omspringen met gevoelig liggende onderwerpen en deze onderwerpen bespreekbaar maken in een groep of gewoon lekker rijmen over alledaagse zaken.

Het mooie van rap is dus dat je het altijd kan koppelen aan elk thema of onderwerp! Bij de rap workshop wordt er niet alleen een rap gemaakt door de leerlingen maar deze rap wordt ook nog eens opgenomen op cd met behulp van onze mobiele studio. Deze studio is binnen enkele minuten op elke locatie aan te sluiten.

Aan het einde van de workshop hebben de leerlingen dus hun eigen rap op CD!

 

Klik op één van de onderstaande videofilmpjes om deze te bekijken:

Workshop rap met cd-opname Workshop rap ckv rap workshop ckv ckv rap met presentatie ckv workshop rap

Enkele referenties(Alle Referenties)

E-vent Entertainment RSS
Wat zeggen onze klanten

Sandra Weijers (kinderfeestje)

Beste Koen, Mede door de leuke aanpak van Mo, hebben 8 kinderen gisteren een bijzonder geweldige middag gehad. Ook de creativiteit die bij sommigen ontstond (en bij sommigen "aangepast" moest worden door Mo) was bij hun een beleving dat ze zoiets gaafs "echt zelf" hadden gemaakt. Groetjes en nogmaals bedankt!! Sandra Weijers