CKV Voorstelling

Udens College Uden – VMBO 3 – 190 leerlingen
ckv fabriek zig zag
Video afspelen

Spetterende CKV Voorstelling!

Met rap, graffiti en body percussie.

Al een aantal jaar komen wij op het Udens College in Uden om daar een super leuke CKV voorstelling te verzorgen. Op deze school hangt altijd een gezellige sfeer en zijn zowel de leerlingen als de docenten altijd erg enthousiast! Daarnaast hebben ze er een mooie aula die zich perfect leent voor een CKV voorstelling! Wij zien deze dag zelf altijd als een soort van teamuitje, omdat we elk jaar met een grote vaste groep van ons team weer bij elkaar komen!

Alle 3e jaars leerlingen van het vmbo kwamen in de aula bij elkaar om te genieten van verschillende acts! Dit jaar hadden we weer een hele lijst aan spectaculaire acts, hou je vast: breakdance, capoeira, streetdance, BMX, rap, beatbox, zang, freestyle basketball, freestyle soccer en als klap op de vuurpijl; Paaldansen!

Wij willen het Udens College weer bedanken voor de leuke samenwerking en vooral voor het enthousiasme waarmee we elk jaar weer worden ontvangen! Wij kijken er nu alweer naar uit om er volgend jaar weer een geweldige show van te maken!

Leuke CKV voorstelling?

Dit kan ook bij jullie op school!

Wat we nog meer hebben gedaan

Elke school en elk project is uniek!