Cultuurdag Brasschaat

Atheneum Brasschaat – 4e jaar ASO – 75 leerlingen
ckv fabriek zig zag
cultuurdag brasschaat

Een geslaagde cultuurdag!

Met rap, graffiti en body percussie.

Op het Atheneum Brasschaat komen wij nu al 6 jaar. Ook dit jaar waren wij weer welkom om een super leuke workshopdag te verzorgen! Van de 75 leerlingen hadden we 3 groepen gemaakt; 3 groepen die een ochtendprogramma gingen beleven.

Het workshopprogramma bestond vandaag uit de workshops rap, streetdance en graffiti. We arriveerde al vroeg in Brasschaat om de drukkse spits rond Antwerpen voor te te zijn. Zo hadden wij voldoende tijd om onze spullen op te bouwen voor de graffiti workshop. Om 09.00 was het tijd om te beginnen aan een zee creatieve dag.

Op het schoolplein vond de graffiti workshops plaats onder begeleiding van Jassin. De leerlingen werkte tijdens deze activiteit met tweetallen op een hardboard paneel. In een ruim lokaal met spiegels werd de dansworkshop verzorgd door Rigean. De rap workshop werd weer verzorgd door Clint. Tijdens deze workshop werd er niet alleen een rap geschreven, deze werd ook daadwerkelijk opgenomen met onze mobiele studio.

Tussen de middag kregen we allemaal even tijd om te lunchen en om bij te komen van een superochtend! Nadat iedereen weer was opgeladen was het tijd voor de laatste ronde.

Aan alle leuke dingen komt een eind, dus ook aan deze creatieve cultuurdag. Na nog even nagekletst te hebben was het weer tijd om afscheid te nemen.

We kijken terug op weer een geslaagde dag en komen volgend jaar graag weer terug!

Leuke cultuurdag?

Dit kan ook bij jullie op school!

Wat we nog meer hebben gedaan

Elke school en elk project is uniek!