Afsluiting schooljaar

De afsluiting van het schooljaar is altijd een speciaal moment. Iedereen heeft het hele jaar hard gewerkt en is toe aan een welverdiende vakantie.

Wil je dit vieren en het schooljaar op een unieke en feestelijke manier afsluiten? Dan helpen wij je met een mooi programma.

Deze activiteit is coronaproof gemaakt. Indien het weer nodig is kan deze activiteit veilig worden verzorgd.

Lees coronaproof werkwijze >

Een feestelijke afsluiting van het schooljaar

Een schooljaarafsluiting met de CKV Fabriek is een feestelijke, creatieve en energieke ervaring, waarbij dóén centraal staat! Wij komen bij jullie op locatie, nemen alles mee en maken er een geweldige afsluiting van het schooljaar van!


Foto`s van schooljaarafsluitingen op scholen

workshop vloggen op school
Stencil art workshop op school

Hoe ziet het programma eruit

Wij hebben een heleboel leuke workshops en activiteiten voor de afsluiting van het schooljaar. Hiermee stellen we een mooi programma samen.

Jullie kiezen de activiteiten en wij maken er een mooi en passend programma van. Uiteraard geven wij je advies en tips en weten wij vanuit onze ervaring wat goed aansluit bij verschillende onderwijsvormen.

Op basis van het aantal leerlingen en klassen bieden wij je een aantal opties om uit te kiezen, in verschillende prijsklassen. Zo heb je altijd een programma dat helemaal aansluit bij jullie wensen voor de afsluiting van het schooljaar.


Een afsluiting van het schooljaar voor elke onderwijsvorm

Elke school, en daarmee elke viering van de afsluiting van het schooljaar, is uniek. Wij helpen je graag bij het organiseren van een mooi programma dat helemaal aansluit bij jullie school.


afsluiting schooljaar basisonderwijs / primair onderwijs

Bij de afsluiting van het schooljaar voor een basisschool is het erg belangrijk dat we inspelen op de leeftijd van de leerlingen. Een groep 1/2 doet namelijk een programma met hele andere activiteiten dan een groep 8.

Wij hebben gelukkig een groot aanbod aan toffe workshops, waardoor we elke leerling, van groep 1 t/m groep 8, een mooie en feestelijke dag kunnen bieden.

Op basis van het aantal klassen per groep maken wij een optimaal programma op maat, volledig aansluitend bij jullie school.

Informatie ontvangen >

lipdub workshop op school

afsluiting schooljaar voortgezet onderwijs / secundair onderwijs

Wil je een feestelijke schooljaarafsluiting binnen het voortgezet onderwijs organiseren? Wij helpen je met een compleet programma op maat, geheel aansluitend bij het aantal leerlingen en klassen.

We maken van de afsluiting van he schooljaar een échte belevenis, met unieke, energieke, creatieve en/of sportieve activiteiten.

Informatie ontvangen >

cultuurdag

afsluiting schooljaar beroepsonderwijs / hoger onderwijs

Wij verzorgen ook regelmatig complete projecten voor de afsluiting van het schooljaar voor het MBO, het HBO en op universiteiten. Op basis van het aantal studenten maken wij een mooi programma op maat om het einde van het schooljaar te vieren.

Informatie ontvangen >


Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland en België
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • Grote groepen extra korting
  • De beste en leukste workshopdocenten​​