Project voortgezet onderwijs

Gezellige CKV dag

met rap, graffiti en dans!

Vandaag stond er een leuk schoolproject gepland op het Ostrea Lyceum in Goes; Een CKV dag met rap, dans en graffiti! We arriveerde al vroeg in Zeeland om onze spullen klaar te zetten voor de gezamenlijke opening en de graffiti workshop.

Om 09.00 was het tijd om te beginnen met een gezamenlijke warming-up onder begeleiding Rigean. Hij zorgde op een leuke en laagdrempelige wijze dat de leerlingen lekker los kwamen.

09.30! Tijd voor de eerste ronde. Op het schoolplein vond de graffiti workshops plaats onder begeleiding van Pedro en Nicolas. De leerlingen werkte tijdens deze activiteit met spuitbussen op waterbasis. In de gymzaal werd de dansworkshop verzorgd door Rigean. De beatbox workshop werd weer verzorgd door Marciano.

Tussen de middag was het tijd voor een broodje, een kop koffie en een overheerlijke tomatensoep. Nadat iedereen weer was opgeladen was het tijd voor de laatste ronde.

Showtime! Na 3 energieke workshoprondes was het tijd om te laten zien wat de leerlingen allemaal hadden voorbereid. Naast de dans en de beatbox skills vond er ook nog eens een echte rap battle plaats tussen een leerling en onze docent Marciano. Heel tof om te zien!

Aan alle leuke dingen komt een eind, dus ook aan deze leerzame cultuurdag. Na nog even na gekletst te hebben was het weer tijd om afscheid te nemen.

We kijken terug op weer een geslaagd schoolproject en komen volgend jaar graag weer terug!

Bekijk de activiteiten van dit project

Meer bekijken

Ontdek wat andere scholen hebben gedaan!